2/22/2018

НЕБЕСНА СОТНЯ. МРІЇ, ЩО ОБІРВАЛИСЯ



 «…із втратою кожної людини -
ми втрачаємо цілий Всесвіт»

Чотири роки тому на Майдані, на вулицях Грушевського та Інститутській ми втратили нашу Небесну Сотню. Героїв, які поклали життя, щоб ми могли жити в іншій, кращій Україні. Вони теж хотіли жити. Кожен мав свої мрії, будував плани на майбутнє, малював в уяві свій маленький світ. Та…не судилося.
Сьогодні, 21 лютого у Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки було проведено захід приурочений подіям 18-21 лютого 2013р., де учнівський та педагогічний колектив Чернівецького ВПУ радіоелектроніки зібрались разом, щоб вшанувати пам`ять загиблих «білих журавлів», згадати про кожного з них, розділити той біль втрати, який відчували їхні родичі, друзі та близькі, адже, ті дні стали одними з найтрагічніших в історії сучасної України.
Організатор даного заходу, викладач хімії, біології та екології – Урбанська Ірина Олегівна, яка за підтримки керівника акторського гуртка «Hollywood» - Леончика Дмитра Миколайовича та учнів – аматорів ЧВПУР змогли передати всі болючі відчуття у міні-виставі «Криваві події Майдану». Також, всі присутні мали змогу зануритись у хронологію подій з моменту, коли все починалось та до сьогодення, помолитись за всіх, хто загинув та за тих, хто зараз на передовій. Завершилась аматорська постановка піднесеною піснею «Україна моя!» у виконанні учениці групи №17 – Булиги Каріни.
Сьогодні ми побачили лише деякі спогади про Героїв Небесної Сотні. За кожним словом та за кожною фотокарткою – біль і смуток! Адже ті, хто загинув під час Революції Гідності, так любили життя! Мали так багато мрій! Вони прийшли в цей світ, щоб радіти, творити, щоб робити його кращим. А тепер – це наша місія! Молімося за наших Героїв!

Немає коментарів:

Дописати коментар